Nyári terveim…

Nyári terveim…

Többen kérdeztétek, merre leszek és mit csinálok idén nyáron, így most leültem a gép elé és megpróbáltam össze szedni, hogy mi minden fog történni velem, velünk őszig. A lista nem teljes, de majd még pótolgatom!

Az egyik legkedvesebb nyári program, hogy nyaranta Hévízen töltjük a hétfő estéket. Ez az év sem lesz más, május 15-én indulunk, és néhány alkalomtól eltekintve, ha hétfőn Hévizen jártok, találkozhatunk a Fontana Moziban.

Persze ezúttal sem egyedül megyek, hanem a jól bevált csapattal, Oszvald Marika, Bódi Barbi és Laki Péter is jó eséllyel elcsíphető majd ott.

 

De már azt is megszoktam, hogy nyáron sokat utazom. Idén sem lesz ez más.

Az itthoni utak mellett júniusban Izrael felé megyek, ugyanis június 14-25 között Tel Avivban játszuk a Marica grófnő előadásunkat.

Oda is sokadjára megyünk, ami azt jelenti, hogy szereti az operettet az ottani közönség is.

Ha arra jártok, gyertek Ti is!

 

De van még ötletem, ugyanis amikor június végén haza érek Izraelből, hamarosan újból csomagolok és Olaszország felé veszem az irányt. Triesztben vendégeskedünk az Operettszínházzal egy fesztiválon. Ez nem lesz hosszú idő, de Olaszországot nagyon szeretem, már ezt az utat is nagyon várom!

 

Aztán csak hogy kicsit legyek itthon is, ha már úgyis ez a kedvenc országom, Várpalotán leszek  július 7-24-ig, itt tanítom a jövő tehetségeit.

Ahogy eddig is, idén is egy nagyszabású gálával zárjuk majd az évadot. Gyertek el és nézzétek meg, hogy dolgoztunk a napozás helyett!

 

Másnaptól, vagyis július 25-28-ig Bulgáriában találkozhatunk, ahol Szendy Szilvivel egy hatalmas szabadtéri operett fesztivál egyetlen külföldi vendégpárosaként mutatjuk meg, hogy mi magyarok mitől is lettünk igazi operett nemzet!

 

Bulgária után, augusztus elejétől Ausztriában találkozhatunk, ahol egy kicsit megcsalom az operett műfajt ( vele együtt Marcsát, Stázit, Lizát…  ) és Belle szépsége babonáz meg, a sajátom mellett, így hevesen udvarolgatok majd neki egy hétig, - ami miatt viszont idén a Budavári Palotakoncertet is kénytelen vagyok kihagyni - , de aztán jó vazsmegyei gyerök lévén azért haza szaladok, illetve Fertőrákosra, hogy azért mégiscsak elnyerjem Marcsám szívét kétszer is, mint Miska!

De talán, sőt biztosan Belle továbbra is hiányozni fog, ezért Linzbe is vissza megyek udvarolni még egy kicsit!

 

Aztán azon gondolkodom, hogy vajon Baja Vas megyében van e?

Ha nem is, egy vas megyei biztosan lesz ott, mégpedig Miska a lovászok gyöngye!

Zárjuk a nyarat a Mágnás Miskával! Aki már látta, tudja, hogy milyen jó szórakozás, aki pedig még nem, az higgyen nekem, jöjjön el!

 

Részletek itt!