2019-20-as évadom

2019-20-as évadom

Elkezdődött a 2019-20-as évad.

Tegnap már megvolt az első premierem egy régi darabban: Gaston és a Szörnyeteg után Mister Ketyegi szerepét alakítom A Szépség és a Szörnyeteg című Disney musicalben.

Októbertől újra láthattok a Karinthy Színház siker musicaljében, a Tanár úr, kérem!-ben Apaként. Ugye már mindenkinek megvan a CD és gyakorol a Színházak éjszakájára!

Szintén októbertől láthattok újra Minden szerepben a Lili bárónőben, Mézeskalácshuszárként az Oszi Bosziban és Enoch Snowként a Carousel-Liliom-ban.

Ezek után két olyan feladat következik, ahol engem ugyan nem láthattok a színpadon, de a munkámat igen:

- november 8-án mutatjuk be a Debreceni Csokonai Színházban a világ legújabb Csárdáskirálynőjét, amit én írtam át (erről majd később)… de részt veszek benne mint társrendező Gemza Péter oldalán.

- december 13-án (pénteken!!!) mutatjuk be a szegedi Nemzeti Színházban a Mágnás Miska című operettet a rendezésemben. Nagyon várom!

Januárban újra visszatér a Mágnás Miska az Operettszínház színpadára rengeteg új szereplővel… például: Anna és én is le leszünk kettőzve. Aki már látta az előadás, annak is érdemes lesz újra megnéznie.

Tavasszal érkezik a Karinthy Színházba a legújabb musical szenzáció: Gutenberg, a musical! Homonnay Zsolttal meg fogjuk dolgoztatni a rekeszizmaitokat! Aki látott már minket együtt játszani színpadon, az tudja, hogy ez nem csak ígéret!

Remélem, Ti is nagyon várjátok ezt az évadot!