Apáca Show Baján

Apáca Show Baján

Újabb szuperprodukció az ország legszebb szabadtéri játszóhelyén, a Csodálatos Baján!

Augusztus végén a Budapesti Operettszínház társulatának előadásában, a Zikkurat Színpadi Ügynökség produkcióját, az Apáca Show-tláthatja a közönség Baján, a Petőfi-szigeten.

A 90-es évek ikonikus filmvígjátékából készült musicalsiker, a Westenden és a Broadway-n már nézők millióit csábította el és a Szegedi Szabadtéri Játékok után idén augusztus 23-án, 24-én és 25-én Baján lesz látható!
Nyolcadik esztendeje annak, hogy a Budapesti Operettszínház társulata minden nyáron ellátogat Baja városába, hogy lenyűgöző produkciókkal örvendeztesse meg hűséges közönségét. A Petőfi-szi¬get ismét benépesül és élettel telik meg, a színpadon pedig pará¬dés szereposztásban kerül bemutatásra a tavalyi évad egyik sikerdarabja, az Apáca Show! 
Szente Vajk rendezésében új értékekkel telik meg az egykori sikerfilm története, amelyben Deloris Van Cartier bár¬énekesnő alaposan felbolygatja egy zárda és az ott élő apácák életét. A nővérek között eltöltött „kényszerpihenő” gyökeresen megváltoztatja addig megszokottnak hitt életét. Az énekesnő nekik köszönhetően megleli élete értelmét és célját, míg egy rendőr személyében még régi szerelme is rátalál. A lendületes muzsikával, rengeteg humorral és remek alakításokkal átszőtt történetnek köszönhetően mindannyian feltehetjük magunknak a legfontosabb kérdéseket erkölcsről, hitről, barátságról, és a végén, ahogyan Deloris, úgy talán mi is válaszokat kapunk. 
A diszkó és soul dallamokkal fűszerezett musicalsiker szereplői között Peller Anna, Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Peller Károly és Csonka András is színpadra lép majd.

 

APÁCA SHOW
2019. augusztus 23., 24., 25.
Baja, Petőfi-sziget