Beugrások egymás után!

Beugrások egymás után!

Károly már eddig is sok különböző szerepbe kóstolt bele a sajátjai mellett. Most újabb két alkalommal vár rá ez a feladat.

Az egyik éppen március 25-én, a most bemutatott Én és a kisöcsém című remek előadásban.

Alapvetően Dr. Vas magánnyomozót alakítja Dr. Sas mellett, akit Homonnay Zsolt formál meg. Kivéve 25-én, ugyanis úgy alakult, hogy az aznapi előadásban  Károly a páros másik tagját, Dr. Sast fogja alakítani.

Mi tudjuk, hogy ezúttal is sokat fogunk nevetni az előadás alatt, de megkérdeztük Károlyt, ő hogy várja ezt a beugrást:

PK:         Nagyon izgalmas és egyben nehéz is. A szöveget tanulva folyamatosan a fülemben csengenek Zsolt szavai. Tudom, hogy ő remekel ebben a szerepben, de bízom benne, hogy én is sikeresen nyomozok majd aznap este, mint Dr. Sas.

                Ugyanakkor nem csak, mint Dr. Sas debütálok, hanem mint olasz sláger énekes is, hiszen most fogok először ilyen dalt énekelni közönség előtt.

Tehát láthatjuk, nem akármilyen este vár a nézőkre!

 

De ha már beugrás, rögtön tudunk egy másikat is ajánlani Önöknek, ugyanis április 26-án és 27-én a Raktárszínházban is lesz egy beugrás, ezúttal két alkalommal is.

Az Operettszínház Operett Akadémiája szintén a napokban mutatta be növendékeivel a Mária főhadnagy című Huszka operettet. Azonban most két előadás erejéig megüresedett egy szerep, amibe Károly boldogan áll be erre a két estére.

Természetesen erről is megkérdeztük őt:

PK:         A Mária főhadnagy egyik régi kedvencem. Több okból is örültem a megkeresésnek, hogy álljak be Biccentő szerepébe. Egyrészt ez már a harmadik szerepem a darabban, korábban játszottam már Herbertet és Zwickli Tóbiást is. Ráadásul van még szerep a későbbiekben is, ami ebben a darabban várhat rám, talán egyszer lesz egy negyedik vagy ötödik szerepem is.

                A másik ok, amiért szívesen játszom ebben az előadásban, hogy nagyon szeretek fiatalokkal dolgozni. Izgalmas lesz látni a jövő operettszínészeit most, a pályájuk elején. Később majd büszkén mesélem, hogy én bizony ott voltam, amikor elindultak ezen a sokszor nem könnyű úton.

Mi már láttuk az előadást és bátran biztatunk mindenkit, hogy gyorsan váltson jegyet rá, de csak akkor, ha szeret sokat nevetni és szeretne egy jó estét magának!