Új bemutató

Új bemutató

A legújabb szerelem: Sybill

A Budapesti Operettszínház december elején mutatja be legújabb operettjét, a Sybillt. Ez Károly szempontjából is nagyon izgalmas, hiszen ebben az előadásban is egy újabb szerepkörben villanthatja meg magát, már nem a szeleburdi fiatal hőst, hanem egy érett, felnőtt férfit alakít.

De Károly nagy örömére nem csak ez ad okot, hanem egy kis nosztalgia is, mivel 17 évvel ezelőtt ezzel a darabbal vizsgázott Szendi Szilvi kolleganőjével egyetemben, igaz, akkor még nem a Kormányzó szerepében, hanem Poire-ként.

A mostani szerep, a Kormányzó egy idősebb szerep, így egy hosszú folyamat eredményeként Károlyból az előadás kedvéért egy idősebb karaktert formált 2 speciális maszkmester. A munka során sokféle paróka, szakáll és bajusz került Károlyra, mire a mostani, végleges fazonját megtalálták.

A remek munkát dícséri, hogy Károly, ha nem is lélekben, de megjelenésben egy 60-as úriemberként is a megszokott energiával létezik a színpadon.

A darab humorát, fantasztikus zenéjét, az elragadó díszleteket és jelmezeket nem lehet leírni, ezt látni kell!

Ha már van jegye az előadásra, megnyugodhat, hiszen hamarosan az új kedvenc darabját láthatja, de ha még nincs, hívja a jegyirodát, erről le ne maradjon!