Új évad – új feladatok 2014-2015

Új évad – új feladatok 2014-2015

Már javában tart a 2014-15-ös színházi évad, de még nagyon sok mesélni valónk van ezzel az évaddal kapcsolatban.

Bizonyára a Budapesti Operettszínház nézői előtt nem titok, hogy így október közepe táján Károly már túl van az első premierjén.

A Bajadér, ami már néhány évvel ezelőtt, a darab szentpétervári menetelése előtt nagy sikerrel futott az Operettszínházban. Ebben akkor is és most is Fülöpöt, a korosodó, ősz halántékú írót alakította.

Úgy tűnik azonban, a premier után sincs láblógatás, hiszen azóta már meg volt a második premier is, igaz, ezúttal nem a Budapesti Operettszínház falai közt, hanem a Csokonai Színházban, Debrecenben, ahol is a Művész Zsupánt alakítja a debreceni közönség nagy örömére.

De téved az, aki azt hiszi, hogy Károly ezután nem új szerepek megformálásán munkálkodik, mivel még idén bemutatkozik az Isten pénze előadásban, mint Fezziwig, ahogy az Én és a kisöcsém című remek darabban is vár rá egy feladat.

Ha ez nem lenne elég, időközben a nagyváradi közönségnek is megcsillantja magát a Diótörő és Egérkirály musicalben, ezúttal Egérkirállyá fog változni, hogy jó sok kalamajkát okozzon egy nagyon vicces előadásban. ( erről az előadásról és a készületekről egy másik cikkükben számolunk be )

Ezek mellett egy új terepen is bemutatkozik, mivel novemberben 3 estén át ( november 01, 15, 22. ) a Fővárosi Nagycirkuszban lehet „randevúzni” vele.
Egy új kezdeményezésnek köszönhetően a „Randevú a Cirkuszban” sorozatban Peller Károly a szombati cirkuszi előadás előtt énekel a Fővárosi Nagycirkusz porondján. Mi biztosan ott leszünk és
elmeséljük, hogy milyen volt!

A sok újdonság mellett természetesen ebben az évben is láthatjuk őt a már futó előadásokban, ahol a tőle megszokott energiával robbantja fel a színpadot maga körül!

Jöjjenek el! Nézzék meg Önök is!