Viszlát 2014! Jó napot 2015!

Viszlát 2014! Jó napot 2015!

Peller Károlyról eddig sem mondhattuk azt, hogy unatkozik.Nem volt ez másként 2014-ben sem. Az év vége is az egész évre jellemző tempóval szaladt.

Többször írtunk már arról, hogy Károly mennyi energiával veti bele magát az élet sűrűjébe.

2014 is „sűrű” volt, de az év végére sem lazult a rohanás, viszont sok sok év után először családja körében tölthette a Karácsonyt.

Legalábbis a 24-e estét, hiszen előtte és utána az Operettszínház látványos karácsonyi darabjában láthattuk, az Isten pénze előadásokban. De a budapesti közönség mellett a nagyváradi közönségnek sem telt el a karácsonyi készülődés nélküle, hiszen az ott futó Diótörő és egérkirály darabban is fellépett.

Ha azt gondolnánk, hogy ennyi munka után a pihenés van soron, tévednék, mivel Károly több más kollegájával együtt eleget tett egy Szerbiából érkezett meghívásnak és 29-én a Szerb Állami Televízió Karácsonyi Gálájában lépett fel egy többezres közönség előtt.

Majd hazatérve máris az Operettszínházban találta magát, mint Ibolya Ede, a Csókos asszony című operett Nagytemplom utcai lakója.

Ezzel búcsúzott Károly 2014-től, majd lassítás nélkül ugrott a 2015-ös évbe!

Január 1-én a Nemzeti Újévi Gálában láthatták a nézők, akik a színházban, vagy a televízió előtt nézték az előadást.

Január 3-án már Sopronban, 5-6-án pedig Münchenben koptatja a deszkát, de onnan haza térve találkozhatunk vele Hévízen, majd Miskolcon 3 alkalommal is, illetve még azon a hétvégén Kecelen.

De ez még csak január eleje.

Januárban még láthatjuk őt az Operettszínházban, de találkozhatunk vele Nagyváradon is, sőt, egy hosszú koncert sorozat kereteiben Szlovákia is sorra kerül januárban, 13 alkalommal!

Egy ilyen felsorolás után mit is mondhatnánk? Kitartást és Boldog Új Évet!